,

Totale mobiliteitsoplossing voor PVM Advies & Management

Arjan van Roon – Accountmanager Autolease Midden Nederland

“Niet zo lang geleden had ik een afspraak met Paul Hendrix en Björn van Huygevoort van PVM Advies & Management. Een Eindhovens bedrijf dat ondersteuning en advies biedt aan vastgoedbeheerbedrijven. Hieruit kwam een prachtige uitdaging naar voren; een mooie club medewerkers die allen een heel verschillende mobiliteitsoplossing nodig hebben.

Als accountmanager van ALMN heb ik hier met veel liefde mijn project van gemaakt. In samenwerking met De Waal Autogroep, De Waal Autoverhuur en Shuttel heb ik PVM een prachtige en complete mobiliteitsoplossing kunnen bieden.

Vier verschillende mobiliteitsoplossingen

PVM was op zoek naar vier verschillende mobiliteitsoplossingen voor het personeel. Alle behoeftes worden met onze oplossing afgedekt en eventuele wijzigingen en uitbreidingen in de toekomst kunnen gemakkelijk worden doorgevoerd. Financieel overzichtelijk, op maat gemaakt en alles onder één dak.

Voor het buitendienstpersoneel gaan we tot nu toe 6 full operational leaseauto’s inzetten, onder de vlag van Autolease Midden Nederland. Een ander deel van het personeel gaat gebruik maken van shortlease wagens van De Waal Autoverhuur waarmee zij minimaal 3 maanden en maximaal 1 jaar rond kunnen rijden. Daarnaast bood het mobiliteitsconcept Free to Go dé oplossing voor de flexibel inzetbare poolauto. En als laatste ontvangt ieder personeelslid een mobiliteitskaart van Shuttel. Met deze kaart kunnen zij gebruik maken onder andere van het openbaar vervoer, de OV fiets op NS-stations, deelauto’s (ook als tankpas), taxi’s en betaald parkeren. Naast deze handige kaart kan er, wanneer gewenst, ook gebruik gemaakt worden van een mobiliteitsbudget wat PVM kan beheren voor haar medewerkers.

Met deze totaaloplossing in mobiliteit zijn alle behoeften afgedekt. Het pakket is gemakkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld private lease auto’s in combinatie met het mobiliteitsbudget. Alles onder één dak, vanuit Autolease Midden Nederland, De Waal Autogroep en – Verhuur en met de hulp van Pon, importeur van onder andere Volkswagen, met Shuttel.

Bent u ook op zoek naar een mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf? Wij helpen u graag met het vinden van het ideale pakket. Neem contact met ons op via 0344 – 63 80 70 of info@almn.nl.”