Auto, fiets en OV op één kaart

Steeds vaker is een combinatie van verschillende vervoersmiddelen de snelste manier van A naar B. Maar dat levert ook gedoe op. Daarom is er Shuttel. Een unieke, flexibele alles-in-één-kaart die feilloos alle transacties online bijhoudt. Prettig voor werknemers, ideaal voor werkgevers. Want u heeft als werkgever beduidend minder administratie en mobiliteitskosten, terwijl werknemers mobieler dan ooit zijn.

De mobiliteitskaart by Shuttel

Met onze flexibele alles-in-een-mobiliteitskaart geeft u uw werknemer toegang tot elke vorm van vervoer; trein, bus, tram, metro, (deel- of pool)auto, taxi en/of fiets en inclusief bijbehorende diensten zoals parkeren, tanken en e-laden. Met de mobiliteitskaart voorziet u uw medewerkers van vrijheid om te kiezen voor de voor hen beste, snelste, schoonste, prettigste en/of goedkoopste wijze van vervoer. En dit alles volgens de gewenste regels en budget.

Met de mobiliteitskaart wordt het mobiliteitsbudget zo kosten-optimaal, duurzaam en flexibel mogelijk ingezet. Hiermee vereenvoudigen wij het gehele administratieve proces met maximaal fiscaal voordeel! De reisadministratie wordt feilloos online bijgehouden en geadministreerd richting de systemen inclusief verwijzing naar juiste projecten en kostenplaatsen. En wanneer het is toegestaan dat de werknemer ook privé reist met de mobiliteitskaart kunnen de reiskosten rechtstreeks bij werknemer worden geïncasseerd.

De facturatie van het (zakelijke) gebruik loopt in zijn geheel via Autolease Midden Nederland, waardoor alle mobiliteitskosten op één factuur belast worden.

Iedere mobiliteitskaartgebruiker krijgt toegang tot zijn/haar eigen portaal en ook voor uw organisatie is er een portaal beschikbaar.

De voordelen voor werkgevers

  • Flexibiliteit, gemak en keuzevrijheid

    Met Shuttel heeft men ruime keuze tussen modaliteiten

  • Meer mogelijkheden, minder administratie

    Inzetbaar voor zakelijke, woon-werk en privé reizen

  • Maximaal benutten fiscaal voordeel

    Met Shuttel wordt het mobiliteitsbudget maximaal benut

Shuttel Kaart

Met de Shuttel kaart heeft de medewerker de flexibiliteit, keuzevrijheid en gemak bij het kiezen van de meest voordelige, snelle en/of groene vorm van mobiliteit. OV, auto of fiets de medewerker kiest zelf wat op dat moment het beste uitkomt. Alles is geregeld en eenvoudig te gebruiken. Ideaal dat Shuttelen!

Shuttel App

Met de Shuttel App heeft u als werknemer toegang tot uw eigen portal, maar kun je ook eenvoudig je transacties administreren. Daarnaast is het mogelijk om met de Shuttel App uw reis (multimodaal) te plannen met de reisplanner. Tevens is het mogelijk om uw gemaakte ritten automatisch te registreren middels de GPS tracker. Dit maakt shuttelen nog plezieriger.

Shuttel Portal

Elke medewerker beschikt over een persoonlijk Shuttel portal. Hiermee heeft de medewerker inzicht in alle transacties, de bijbehorende kosten en de actuele status van het mobiliteitsbudget. Als werkgever heeft u ook de beschikking over het Shuttel portal waarmee inzicht wordt verkregen in alle zakelijke en woon-werk transacties van de medewerkers.

Shuttel Manager

Met Shuttel Manager wordt de administratieve flow volledig geautomatiseerd door bijvoorbeeld een rechtstreekse koppeling met het HR-systeem of de financiële administratie. Shuttel Manager zorgt ervoor dat u als werkgever je medewerkers keuzevrijheid kunt bieden op het gebied van mobiliteit en dat de administratieve last juist afneemt.

Advies op maat?

Wilt u exact weten wat Shuttel voor uw organisatie kan betekenen? We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.