Wat is shortlease?

Shortlease is een zakelijke leasevariant met een kortere looptijd: tussen 1 en 12 maanden. Shortlease is na één maand dagelijks opzegbaar waardoor deze unieke leasevorm vooral gericht is op de flexibiliteit. Ideaal voor zelfstandigen, bij een eerste arbeidsovereenkomst of bij seizoensgebonden arbeid. Hieronder vindt u meer informatie over de mogelijkheden van shortlease. Mocht u vragen hebben, vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voordelen van shortlease

Flexibiliteit is één van de grote voordelen van shortlease, maar daarnaast kent shortlease via De Mobiliteit voor Morgen nog enkele andere voordelen:

  • Afrekening o.b.v. werkelijke kilometrage;
  • Na één maand maandelijks opzegbaar;
  • Laag eigen risico van slechts € 350.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze flexibele leasevariant? Vul dan het formulier in en één van onze mobiliteitsadviseurs neemt zo snel mogelijk met u contact op. Met goed en eerlijk advies kunnen wij u de mobiliteitsoplossing bieden die bij u en uw organisatie past.

Ik wil meer weten over shortlease

Inspelen op een flexibel wagenpark

Shortlease leent zich perfect voor een flexibel wagenpark. Werkt u in een branche die seizoensgebonden is of heeft u een werknemer met een arbeidscontract voor bepaalde tijd? Dan biedt deze leasevariant een mogelijke oplossing voor uw mobiliteitsprobleem. Doordat u na één maand het leasecontract dagelijks kunt opzeggen, zit u niet vast aan een langdurig leasecontract. Zo loopt u een minimaal financieel risico op een leaseauto.

Het minimale financiële risico van shortlease kent ook voordelen voor de huidige coronacrisis. In deze tijd heeft u geen zekerheid over de toekomst, maar zit u mogelijk wel met de behoefte aan een leaseauto. Dan biedt deze flexibele leasevorm natuurlijk de perfecte oplossing.

Shortlease voor zelfstandige

Bent u als zelfstandige op zoek naar een auto voor de zaak? Dan kan shortlease een ideale oplossing zijn. Deze leasevorm kost vaak helemaal niet zoveel meer dan andere leasevormen waarbij u wel voor een lange looptijd aan een auto vastzit. U kunt bij shortlease kiezen tussen een ruim aanbod aan modellen. Van een compacte SEAT tot aan een ruime Volkswagen Bedrijfswagen.

Aanvulling op huidige wagenpark

Shortlease is een goede aanvulling op uw huidige wagenpark. Het biedt u de mogelijkheid om op een flexibele manier om te gaan met de veranderende omstandigheden die zich hedendaags voordoen. Zo kunt u mobiliteit blijven aanbieden aan uw medewerkers wanneer dat nodig is. Maar wellicht belangrijker, u kunt het afbouwen wanneer het even niet meer nodig is.

Actie bij De Waal Autoverhuur

Heeft u snel een compacte stadsauto nodig voor een korte periode? In de maand april rijdt u via De Waal Autoverhuur weg in een  ŠKODA CITIGO, SEAT Mii of Volkswagen up! met 20% korting op het leasetarief. Zo stapt u al in vanaf € 328 per maand. Wilt u meer weten over één van deze compacte modellen? Bekijk dan de website van De Waal Autoverhuur en vraag eenvoudig een offerte aan.