Meet the team – Luc

“Ik ben Luc Beaumont, accountmanager zakelijke markt bij Autolease Midden Nederland en mobiliteitsadviseur namens De Mobiliteit voor Morgen.

Vanuit mijn persoonlijke interesse naar de mensen achter een bedrijf achterhaal ik wat voor hen belangrijk is en hoe ik daarin van toegevoegde waarde kan zijn. Uiteindelijk is het doel dan natuurlijk een prachtige samenwerking.

Een voorbeeld van zo’n mooie samenwerking is die met gemeente Wijchen. Samen met deze gemeente heb ik een volledig elektrisch pool- en deelauto verzorgd. Medewerkers van de Werkorganisatie Druten-Wijchen gebruiken deze tijdens werktijd en inwoners van de gemeente Wijchen kunnen de auto gebruiken buiten kantoortijden.

Maar niet ieder bedrijf of organisatie houdt zich bezig met de allerlaatste veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en ook deze bedrijven kunnen ineens met een mobiliteitsvraagstuk te maken krijgen. Met De Mobiliteit voor Morgen willen wij al op voorhand informeren en adviseren. Als het moment van een mobiliteitsvraagstuk zich dan voordoet, kunnen we samen én goed voorbereid een oplossing hiervoor verzorgen.

Samen komen we tot de juiste oplossing voor uw bedrijf!”