Meet the team – Friso

De Mobiliteit voor Morgen

“Ik ben Friso de Waal, manager fleetsales bij De Waal Autogroep en tevens mobiliteitsadviseur namens De Mobiliteit voor Morgen.

Sinds 2007 werk ik bij De Waal Autogroep; ik ben begonnen als verkoopadviseur bij De Waal in Culemborg waar ik betrokken raakte bij de zakelijke markt, daardoor ben ik doorgegroeid naar accountmanager zakelijke markt en nu ben ik manager fleetsales.

Een perfecte samenwerking zorgt voor succes. In de afgelopen 12,5 jaar ben ik steeds beter gaan luisteren waardoor ik mee denk in oplossingen en samen met klanten werk aan een uitstekende relatie. Het is hierbij belangrijk om een oplossing én alternatief te bieden, goed bereikbaar te zijn en om telkens met nieuwe ideeën te komen.

Mijn tip aan klanten is dan ook om niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden maar samen met ons als partner een oplossing te bedenken voor deze vraagstukken. Met De Mobiliteit voor Morgen kunnen we hen en potentiële relaties informeren over de razendsnelle veranderingen in de mobiliteitsbranche. En wanneer ze daar behoefte aan hebben, adviseren we hen graag over de toekomst van mobiliteit.”