Meet the team – Arjan

“Ik ben Arjan van Roon, inmiddels 7,5 jaar werkzaam als accountmanager bij Autolease Midden Nederland en tegenwoordig ook mobiliteitsadviseur namens De Mobiliteit voor Morgen.

Sinds 1989 werk ik al in de mobiliteitsbranche en ik heb in al die jaren geleerd dat klanten blij zijn als er iemand écht naar ze luistert én met een passend antwoord komt. Zo ook voor P.V.M. uit Eindhoven. Voor dit bedrijf, dat vastgoedbedrijven ondersteunt en adviseert, heb ik een complete mobiliteitsoplossing geboden waarbij we een samenwerking vonden tussen De Waal Autogroep, De Waal Autoverhuur en Shuttel.

Deze complete mobiliteitsoplossing voor P.V.M. past perfect in het straatje van De Mobiliteit voor Morgen. Dit platform is een goede en laagdrempelige manier om ondernemers te informeren over datgene wat er op het gebied van mobiliteit gaat gebeuren. Mijn doel is om klanten een handvat te geven om de mobiliteit voor de komende jaren op de beste manier in te vullen.

Ik kijk uit naar de volgende mobiliteitsvraagstukken en ik wil er meer voor de klant uithalen dan ze verwachten. Zo komen we gezamenlijk tot de perfecte mobiliteitsoplossing.”

Neem contact op met Arjan: