Laadoplossingen van Ecoleon

De elektrische auto neemt een steeds grotere rol in onze maatschappij. Volgens RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) reden in 2020 43% meer elektrische auto’s op de weg dan in 2019. Deze duurzame mobiliteitsvorm groeit in populariteitsvorm en daarmee groeit logischerwijs ook de vraag naar laadpalen. Wij snappen als geen ander dat elke situatie, op het werk of thuis, om een specifieke laadoplossing vraagt. Samen met onze partner Ecoleon adviseren en voorzien wij verschillende laadoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Heeft u wel een duurzaam wagenpark, maar heeft u nog geen laadpunt voor uw werknemers? Of bent u als particulier op zoek naar een laadpaal bij uw huis? Laat uw gegevens achter via het formulier en wij komen zo snel mogelijk met u in contact. Als wij uw wensen en behoeften in kaart hebben gebracht, gaan we samen op zoek naar een passende laadoplossing.

Wilt u alvast een kijkje nemen in de mogelijkheden? Scroll dan verder naar beneden om een deel van het assortiment te bekijken.

Ik wil graag meer informatie

Ecoleon zakelijk laadpaal

Zakelijke laadoplossing

Op zoek naar laadpunten voor uw bedrijf? Dat is mogelijk! In samenwerking met Ecoleon bieden we onder andere wandladers en laadzuilen. Deze dubbele autolaadpunt zijn uitermate geschikt om te plaatsen op het bedrijventerrein of parkeergarage van uw bedrijf. U kunt de laadzuil of wandlader zelfs voorzien van uw huisstijl met logo. Vraag onze mobiliteitsspecialisten naar verschillende specificaties van de zakelijke laadoplossingen.

Snel uw auto laden

U bent er wellicht al bekend mee, de snellader. Normaal gesproken vindt u de snelladers bij een laadpunt langs de snelweg, maar ze zijn ook zeer geschikt voor openbare parkeerlocaties bij vergaderlocaties, winkelcentra, wegrestaurants of sportparken. De snelladers zijn verkrijgbaar van 15 kW tot 180 kW per uur. De kleinere modellen van de snelladers kunnen ook geschikt zijn voor bij u thuis.

ecoleon_snellader

Ecoleon Thuislader

Laden via Homebox

Ecoleon biedt niet alleen de mogelijkheid om op het werk uw elektrische auto op te laden, maar met de Homebox wordt elektrisch laden ook thuis toegankelijk. Geschikt voor het opladen van plug-in hybride en volledig elektrische auto’s. U kunt de Homebox extra voorzien van een stalen staander en een load-balancer om het stroomnet niet te overbelasten. Laat u van A tot Z adviseren.