,

Is een mobiliteitsbudget voor u interessant?

ALMN-Mobiliteitsbudget

De mobiliteitsbranche is een zeer dynamische wereld. De afgelopen maanden hebben veel ondernemers mij gevraagd of een mobiliteitsbudget voor hen interessant is. Een veel gehoorde mogelijkheid om invulling te geven aan het mobiliteitsbudget is de mobiliteitspas. De mobiliteitspas van Autolease Midden Nederland (ALMN) biedt u en uw medewerkers veel voordelen en gemak. Met de pas kiezen uw medewerkers per rit de snelste, goedkoopste of groenste optie. Álle vormen van vervoer, zoals trein, taxi, deelauto´s en fiets, zijn te combineren. Terwijl u profiteert van inzicht, beheersbaarheid en kostenverlaging. Kortom: ALMN biedt u volledige ontzorging in de voor u beste mobiliteitsoplossing.

Zowel zakelijk als privé te gebruiken

Via de app plant u gemakkelijk uw rit. U heeft 24/7 inzicht in ritten, transacties en het verbruik van uw mobiliteitsbudget. Zelf merk ik dat het in het weekend nog weleens fijn kan zijn om gebruik te maken van het OV en m’n leaseauto te laten staan. Met de mobiliteitspas is na iedere rit eenvoudige de splitsing tussen zakelijke, woon-, werk- en privéritten aan te geven. Privéritten worden direct aan uw medewerkers gefactureerd.

De administratie automatisch geregeld

Uw onderneming bespaart onder andere op de kosten door automatische (rit)administratie en uw wagenparkbeheerder kan sturen op het totale mobiliteitsbudget van de onderneming.

Alle ritten worden weergegeven in één eenvoudig wagenparkoverzicht. Geen gedoe en geen bonnetjes achteraf. Alles op één factuur.

Mensen maken leasing

Benieuwd naar welke kostenbesparing en ontzorging op het gebied van mobiliteit er voor u mogelijk is? Graag maak ik met u een afspraak om samen met u tot de beste mobiliteitsoplossing te komen.