,

Free to go – In slechts 3 stappen 24/7 een auto huren

De Waal Autogroep werkt samen met Bart van Kraaij Groep aan een nieuw mobiliteitsconcept in Maas en Waal. Bart van Kraaij Groep krijgt van studenten regelmatig de vraag of zij een auto kunnen lenen als zij naar een bijles of klusje moeten. We zijn op zoek gegaan naar een passende oplossing en die hebben wij gevonden! Met Free to go kunnen zij voor korte ritjes gemakkelijk op pad.

Free to go is het mobiliteitsconcept van Euromobil waarbij optimale vrijheid en flexibiliteit centraal staan. Met Free to go speelt Euromobil in op de trend van flexibele automobiliteit. Een deel van de vloot van Euromobil is speciaal gereserveerd voor Free to go. Deze huurauto’s zijn uitgerust met speciale techniek waarbij de auto 24/7 beschikbaar en benaderbaar is voor de Free to go-berijder. Hierdoor wordt een huurauto van Euromobil nog makkelijker bereikbaar. U bepaalt wanneer u een huurauto nodig heeft, waar u hem ophaalt en wanneer u hem inlevert.

Free to go werkt met een gepersonaliseerd systeem. Na registratie worden alle ingevulde gegevens gecheckt. Na goedkeuring wordt een persoonlijke kaart voor u aangemaakt met uw naam en uw eigen Free to go-registratienummer. Met deze speciale kaart kunt u 24/7 online een huurauto reserveren voor de periode die u wenst.

Filmpje via Bart van Kraaij Groep