De Mobiliteit voor Morgen introduceert volledig elektrische XBUS

De XBUS is een compacte elektrische bus die leverbaar wordt in allerlei verschillende varianten. De XBUS heeft losse modules waardoor deze in een mum van tijd is om te toveren in gesloten bestelbus, ‘kipper’, pick-up met dubbele of enkele cabine, personenbus of zelfs als compacte camper.

Geproduceerd van recyclebaar materiaal

Met dit modulaire systeem komt De Mobiliteit voor Morgen met een bus die voor 98% gemaakt is van recyclebaar materiaal. De vooraf gekozen module is niet permanent. Zelfs nadat de XBUS helemaal op maat is samengesteld, kan deze gemakkelijk naar andere modules af en op worden gebouwd.

Volledig elektrisch

De XBUS is volledig elektrisch. Op het dak zijn zonnepanelen geplaatst waarmee de auto opgeladen kan worden. Dit zorgt voor een actieradius van meer dan 600 kilometer. De XBUS is standaard uitgerust met elektronisch geregelde vierwielaandrijving, een 10,2” scherm in het interieur met Apple Carplay en Android Auto en multifunctioneel stuurwiel. De XBUS is binnenkort te configureren en te reserveren. Naar verwachting worden de eerste exemplaren in de eerste helft van 2022 leverbaar.

Meer informatie over XBUS

Is de XBUS iets voor u of uw bedrijf? Klik op de button voor meer informatie of laat via het bijgevoegde formulier uw gegevens achter. Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent deze modulaire EV.

Houdt mij op de hoogte