,

Autolease Midden Nederland: ‘Maatwerk in mobiliteit’

Als modern en professioneel bedrijf met een rijke historie biedt Autolease Midden Nederland (ALMN) al jarenlang maatwerk in mobiliteit. In de afgelopen dertig jaar is het familiebedrijf uit Tiel uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van autolease en verhuur. Zowel de zakelijke als de particuliere klant kan bij ons terecht voor leaseconcepten op maat. Kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijk advies staan bij elk contact centraal.

‘Mensen maken leasing’. Onder dit motto biedt ALMN mobiliteitsoplossingen waarbij de persoonlijke wensen van de klant uitgangspunt zijn. Zowel bedrijven als particuliere automobilisten doen graag een beroep op de expertise van het professionele team van ALMN. Naast de zakelijke autolease als kernactiviteit beschikt ALMN over nog twee businessunits om invulling te geven aan het totaal concept: ALMN Private Lease en De Waal Autoverhuur, gezamenlijk goed voor een eigentijds en duurzaam wagenpark van ruim 4100 auto’s.

Dankzij technische innovaties en verregaande automatisering kunnen klanten gebruik maken van modern gemak, zoals de ALMN app waarmee eventuele schade in één klik gemeld kan worden en een ‘State Of The Art’ online klanten- en berijdersportaal.

ALMN Private Lease

Volgens Maarten Bruinsma, directeur van Autolease Midden Nederland, zijn leasecontracten op de particuliere markt de afgelopen jaren flink in populariteit toegenomen. Maarten: “Juist in tijden van recessie en economische grilligheid kiezen mensen ervoor om te leasen. Naast gemak zijn ook risicobeperking, geen fiscale bijtelling en lagere kosten dan bij autobezit, vaak doorslaggevende argumenten. Voor de particuliere markt bieden wij met ALMN Private Lease een aantrekkelijk concept: in een vast maandbedrag zijn alle kosten, zoals BTW, verzekering, wegenbelasting, afleveringskosten, afschrijving, rente, onderhoud, reparaties, (zomer)banden, vervangend vervoer (binnen Nederland na 24 uur), pech onder weg hulp en een lage eigen bijdrage opgenomen. Onze adviseurs investeren graag in duurzame relaties met de klant. Goede en persoonlijke service zorgt voor tevreden rijders. Op zoek naar een gezinsauto, tweede auto of invulling van jouw mobiliteitsbudget? Wij zorgen voor mobiliteit en veiligheid, zodat de klant altijd zorgeloos op pad kan.”

Verhuur & Shortlease

De Waal Autoverhuur biedt shortlease als ideale invulling voor een tijdelijke vervoersbehoefte. Het combineert zorgeloos leasen met de vrijheid van een huurauto. “Wij zijn een BOVAG 5 sterren verhuurder met een groot wagenpark, dat bestaat uit jonge, representatieve voertuigen, variërend van kleine personenauto’s tot grote bestelwagens. Samen met de klant inventariseert ons bevlogen team welke leasevorm het beste past bij de individuele behoeften van de automobilist die wil gaan leasen/huren”, licht Maarten toe. “Uniek is ook ons nieuwe mobiliteitsconcept ‘Free to go’, waarbij de klant zelf bepaalt waar en wanneer de auto wordt opgehaald en teruggebracht. Alleen de periode dat je de auto daadwerkelijk gebruikt wordt in rekening gebracht. ‘Free to go’ is flexibel en efficiënt; behalve in de Randstad is dit concept dankzij De Waal Autoverhuur nu ook voor jou voorhanden.”

‘Mensen maken leasing, betekent mobiliteit zonder zorgen’